Despre noi

S.C. MASIMO S.R.L. Baia Mare, a fost infiintata in 22.12.2000, si are ca obiect de activitate intermedierea de transporturi rutiere de marfa interne si internationale.

 

Dovada a calitatii serviciilor oferite de firma noastra este certificatul de calitate BS EN ISO 9001:2000 , dar si numerosi colaboratori pe care ii avem in tara si in strainatate , cu care am incheiat contracte pe termen lung , aceste contracte sunt rodul unei activitati desfasurate cu profesionalism si seriozitate , si a experientei accumulate in cei 10 ani de activitate . Serviciile de transport international  , la standarde europene , sunt axate pe/dinspre Europa , cu deschidere spre orice ruta din Europa in functie de solicitarile clientilor nostri .  Colaboram cu firme de transport de renume din tara si din Europa (Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Germania, Italia, Spania, Franta).

Increderea de care ne bucuram din partea clientilor nostri, vechi si noi, se regaseste in cifra de afaceri a firmei noastre care a crescut an de an.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!